Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanvekili Mehmet Deviren‘HATAYSPOR’UN ANAHTARI EMİN ELLER DE’

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

TFF 1. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Hatayspor, yaptığı transferler ve lige fırtına gibi başlaması ile adından söz ettiriyor. Transfer döneminde başarılı çalışmalar gerçekleştiren ve eksik görülen mevkilere yapılan transferlerle gücüne güç katan Bordo-Beyazlı temsilcimiz, lige de iyi bir başlangıç yaparak tüm spor kamuoyunun dikkatini üzerine çekti.

Yaptığı transferler ve aldığı başarılı sonuçlar ile taraftarlarını da mutlu eden temsilcimizde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın takımı emanet ettiği Başkan Nihat Tazearslan’ın başarıları da kamuoyunda konuşuluyor. Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanvekili Mehmet Deviren Hatayspor’un başarılı bir transfer dönemi geçirdiğini ve bu sezon mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi. Deviren, Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan ve Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un nokta transferler yaptığını belirterek “takımımız sezon öncesi kampında Teknik Direktör İlhan Palut’un liderliğinde güzel bir kamp dönemi geçirdi. Başkanımız Nihat Tazearslan, takım ve transferlerle birebir ilgilenerek, nokta transferler yaptı. Uygun maliyetli kaliteli isimleri Hatayspor kadrosuna katan Başkanımız Nihat Tazearslan’a teşekkür ediyorum. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş takımı çok doğru bir kişiye emanet etti. Hatayspor Teknik Direktörümüz İlhan Palut ise, eksik mevkilere yaptığı transferlerle büyük bir başarı örneği gösterdi. Yapılan nokta transferler İlhan Palut’un da büyük çabaları ile takıma kısa süre de adapte oldu. Kendisini bu başarılardan dolayı kutluyorum” dedi.

Hatayspor’un anahtarının emin ellerde olduğunu söyleyen Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanvekili Mehmet Deviren “Mehmet Maden’in başkanlıktan ayrılmasının ardından kamuoyunda sevilen bir isim olan Nihat Tazearslan’ın başkanlığı hepimizi memnun etti. Başkanımızın ne kadar başarılı olduğunu lig başlar başlamaz herkes gördü. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor’u işi bilen isimlere emanet etmesi camiamız için çok önemli. Nihat Tazearslan başkanımız kişiliği ve çalışkanlığı ile Hatayspor’umuzu en iyi noktaya getirecektir” dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut’a da değinen Deviren, “İlhan Palut hocamız memleketimizin evladı ve herkesin sahip çıkması gereken bir isim. Bizler hocamızın sonuna kadar arkasındayız. Hataysporumuzu en üst seviyeye çıkarabilmek için nasıl çabaladığını görüyoruz. Takımımızı 2. Lig’de şampiyon yaparak 1. Lig’e çıkarması ve burada da Süper Lig’in kapısından Play-Off finalinde dönmesi ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir. Bu sezon da nokta transferler yaparak, başarısını bir kez daha göstermiştir. Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirerek, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>