MHP DEFNE TEŞKİLATINDAN KEMAL GÜLİSTAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Teşkilatı Defne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Kemal GÜLİSTAN’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Başkanı Ferit KAPLAN, İlçe 2.Başkanları Kemal MENGÜLLÜOĞLU ve Metin AYDIN ile birlikte Kurulduğundan bu yana başarı yönetimi ile tüm kesimlerin takdirini kazanan Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ı ziyaret etti. Ziyarette Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, MHP Defne Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve 2019-2020 Eğitim/Öğretim yılı ile ilgili ilçe okullarında yapılan hazırlıklar ve çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

MHP Defne İlçe Başkanı KAPLAN yeni kurulmuş olmasına rağmen Defne ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çok başarılı ve vatandaş-öğrenci memnuniyeti odaklı hizmet verdiğini dile getirdi. Başkan Kaplan; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Gülistan Beyefendi’ye vatandaşlarımız ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Hatay’ımızın 3. Büyük ilçesi ve yeni kurulmuş bir ilçe olmasına rağmen, okul-öğrenci-veli nezdinde eğitim-öğretim konularında her detay başarılı, sorunsuz bir şekilde yürütülmektedir, bu başarılı yönetim ve işleyiş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Bey’in sayesinde gerçekleşmektedir. Partim, teşkilatım ile birlikte vatanımıza milletimize hizmet eden tüm kurumlarımızın yanındayız, destekçisiyiz. Teşkilat olarak tüm Devlet Kurumlarımızla vatandaşlarımız için uyumlu bir çalışma şeklini prensip edindik. Her daim üstümüze düşen görevi yerine getirmek için hazırız. Bugüne kadar ki hizmetleriniz için size teşekkür ediyoruz Sayın Müdürüm ve bundan sonraki hizmet sürecinde de sizlere başarılar diliyoruz. Rabbim sizi ve sizin gibi Devletimize, Milletimize hizmet verenlerin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal GÜLİSTAN, MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan ve Yönetiminize ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>