MHP DEFNE İLÇE YÖNETİMİ HBB FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Teşkilatı yönetim kurulu protokol ve kurumlara nezaket ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Başkanı Ferit KAPLAN ve MHP Defne İlçe Teşkilatı Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal MENGÜLLÜOĞLU Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına atanan Hasan Ziya HAMİDİOĞULLARINI makamında ziyaret etti. Ziyarette HBB Fen İşleri Daire Başkanı HAMİDİOĞULLARI, MHP Defne Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının yeni dönemdeki çalışmaları, çalışma planları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

MHP Defne İlçe Başkanı KAPLAN, “Fen İşleri Daire Başkanı HAMİDİOĞULLARI’na görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum, vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak adına hizmet veren Büyükşehir Fen İşleri Başkanlığının idaresinde rabbim yar ve yardımcınız olsun. Vatanımıza milletimize hizmet veren herkesin parti gözetmeksizin yanındayız, destekçisiyiz. Teşkilat olarak tüm Kurumlarımızla vatandaşlarımız için uyumlu bir çalışma şeklini prensip edindik. Her daim üstümüze düşen görevi yerine getirmek için hazırız” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya HAMİDİOĞULLARI, MHP Defne İlçe Teşkilatının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>