AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, eşsiz zaman dilimlerinden biri olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar; sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların son bulduğu, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, huzur dolu dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz mübarek zamanlardır.
Bu güzel günlerin sevincini, ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızın yanı sıra engelli ve kimsesiz kardeşlerimizle, huzur evindeki kıymetli büyüklerimizi ziyaret ederek, bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden cennet mekan şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz ile birlikte yaşamalıyız.
Tüm Hataylı hemşerilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutluyor,  Allah için kurban kesen ve kestiği kurbanı muhtaçlarla paylaşan bütün kardeşlerimizin ibadetinin Allah katında makbul olmasını diliyorum.
Kurban Bayramının hanelerimize mutluluk ve bereket getirmesi dileğiyle, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>