MİLYONFEST ARSUZ ON BİNLERİ COŞTURDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

On binlerce katılımcıyı Arsuz’da gündüz deniz, kum ve güneşle, akşamları müzik ve eğlenceyle buluşturan Mİlyonfest Arsuz sona erdi.

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde on binlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım yepyeni festivalini Kaymakamlığımız ve Arsuz Belediyesinin katkılarıyla Hatay’ın doğa harikası ilçesi Arsuz’ da düzenledi.

Doğu Akdeniz’incisi, mavi ile yeşilin bir arada olduğu ilçemiz, Hatay’da ilk kez gerçekleştirilen unutulmaz bir festival şölenine ev sahipliği yaptı.

Arsuz Gözcüler Plajında, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen on binlerce insanın,7000 kampçının ve Arsuz halkının katılımıyla gerçekleşen festival 4 gün sürdü.

Şebnem Ferah, Duman, Athena, Cem Adrian ,Mor ve Ötesi ,Selda Bağcan, Emre Aydın başta olmak üzere festivalde günde 7, toplamda 28 sanatçı sahne aldı.

Arsuz Kaymakamı Musa SARI”4 gün boyunca birbirinden değerli sanatçılar, birbirinden değerli parçaları ile bizlerle birlikte oldu. Biz bu memnuniyet ve coşku dolu kalabalıktan bu festivalin her yıl ilçemizde gerçekleştirilmesi gerektiği mesajını aldık.” dedi. Kaymakam Sarı ilçemize gelen onbinlerce misafire iyi eğlenceler dileyerek konuşmasını bitirdi.

Tarihi, turizmi, denizi ve kültürel değerleri ile ön plana çıkan Arsuz bu festivalle ‘Festivaller Şehri Arsuz ‘ sloganının hakkını verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>