15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ PROGRAMI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle anıldı

Hafta boyunca camilerde mevlidi şerif okunması , şehit aileleri ve gazilerimiz ile birlikte şehitlik ziyareti organizasyonu gibi etkinliklerle devam eden programlar 15 temmuz akşamı saat 20:00 da başlayıp 00:30 da sona eren demokrasi nöbeti programı ile son buldu.

15 Temmuz Pazar günü saat 11:00 da şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yapılan şehitlik ziyareti gerçekleşti.

Öğle namazı sonrası şehitlerimiz için mevlidi şerif okunurken akşam 20:00 da ilçemiz kent meydanında yoğun bir katılımla demokrasi nöbeti programı düzenlendi.

Programa Belen Kaymakamı Arsuz Kaymakam Vekili Hayrettin BASKIN ,Garnizon Komutanı Cengiz ÇOBAN, Belediye Başkanı Dr. Asaf GÜVEN , Emniyet müdürü Halil KARABACAK , kurum amirleri , Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri , muhtarlar , basın mensupları , şehit yakınları ,gazilerimiz , mahallelerden katılımcılar, otel ve misafirhanelerde bulunan misafirlerin de yoğun katılımı ile düzenlenen programda şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşının okunması , kur’an-ı kerim tilaveti , günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, video sunumları ,ilahilerin okunması ve mehteran gösterini düzenlendi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>