BAŞKAN FATİH TOSYALI ,15 TEMMUZ KONULU SERGİLERİN AÇILIŞINA KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ile birlikte Halk Eğitim Merkezi ve İskenderun Gazeteciler cemiyeti tarafından hazırlanan 15 Temmuz konulu sergilerin açılışına katıldı.

İLK SERGİ HALK EĞİTİMDE AÇILDI

İlk olarak halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan serginin açılışına ilçe protokolü ile birlikte katılan Başkan Fatih Tosyalı, açılış sonrası sergiyi gezerek bu anlamlı serginin düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

BAŞKAN TOSYALI, İGC’NİN SERGİ AÇILIŞINA KATILDI

Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan “Anadolu Basınının Darbelere Karşı Tepkisi” konulu serginin açılışına katılan Başkan Fatih Tosyalı,” Allah bir daha bizlere böyle günler göstermesin. Ama bunları da unutmamamız lazım. Ülkemizin bekası için, bayrağımızın dalgalanması için yeni nesile çocuklarımıza bunları hatırlatmamız gerekiyor. 15 Temmuz ruhunu, darbeye karşı çıkan milli iradeye sahip çıkan milletimizin bu ruhunu, hep canlı tutmamız gerekiyor. Bu sergide emeği geçen İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri ve kutluyor, teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı bu sergiyi görmeye davet ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri serginin açılışını gerçekleştirerek sergiyi gezdiler

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>