MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Gazeteci Tamer Oğuz ve Semiha Oğuz’un yakışıklı oğlu Oğulcan Oğuz ile Merve Oğuz ile dünya evine girdi.

İki genç çiftin sevgisine ortak olduğumuz gece muhteşem anlara sahne oldu.

Genç çiftin kına gecesi ne Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,HBB Başkanı Lütfü Savaş  22. Dönem Milletvekili  Mehmet Soydan ve Azganlık Eski Belediye Başkanı Sayın Halil Demir katıldılar. Lütfü Savaş aynı zamanda nikah şahitliğini de yaparak Oğuz Ailesini onure etti.

Düğün Gecesi’ne ise İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi, Kamusen Başkanı Yavuz Selim Yakıcı, Belen Belediye Başkanı Gül, İskenderun Emniyet Müdürü Mithat Tolunay,ve bir çok siyasetçi ile Oğuz ailesinin eş dost yakınları katıldılar.

GENÇLERİN GÖZLERİNDEKİ IŞIK HİÇ SÖNMESİN
Düğün töreninde halay çekip oyun havalarıyla eğlenen çiftlere akrabaları da sahnede bir an olsun yalnız bırakmadı. Düğün pastasını da alkışlar arasında kesen Oğuz çifti gecenin ilerleyen saatlerine dek konukları ile birlikte mutlu anlar yaşadılar.

Asi Haber Gazetesi ailesi olarak meslektaşımız ve HGC üyemiz Tamer Oğuz’un evladı Oğulcan Oğuz ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diler gözlerindeki heyecanın daim kalmasını temenni ederiz…

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>