KYK Öğrencilerinden Ramazan Paketi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı merkez ve ilçe yurtlarında kalan öğrenci ve personel Ramazan kolisi yardım kampanyası gerçekleştirdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yurt müdürleri, öğrenciler ile birlikte toplanan erzak kolileri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Düzenlenen yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan, Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Okuyucu, “Bu mübarek ayda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak yurt personellerimiz ve farklı illerden gelip ilimizde okuyan ve yurtlarımızda kalan öğrencilerimiz tarafından toplanan erzak kolilerini çalışma arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Antakya ve İskenderun’da 11 yurtta ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketi dağıtımı yapıldı” dedi.

Okuyucu, Yardım Kampanyası Projesinin yurt personeli ve öğrencilerin kendi imkânlarıyla gerçekleştirdiğini belirlenen ailelere yurt personelleri ve öğrenciler ile birlikte gidildiğini söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>