Ramazan’da Çatkapı Aile Ziyaretleri

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ramazan’ı şerifin gelmesi ile birlikte birlik beraberliğin, bolluk ve bereketin simgesi bu ayda halkımızla birlik beraberlik, kaynaşma ve dayanışma içinde olmaya devam ediyor geleneklerimizi yaşatma adına sofralarımızı paylaşmaya devam ediyoruz.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kaymakamımız Musa SARI, ailesi ile birlikte farklı mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza Çatkapı Ramazan misafirliğine gitmeye başladılar. Kaymakam SARI ve ailesi Haymaseki Mahallemizde muhtarı Mehmet  YILMAZ ve ailesi ile birlikte mahalleden bir vatandaşımızın evine iftar misafirliğine giderek oruçlarını beraber açtılar, mahallenin sorunlarını konuştular, ramazan üzerine sohbet ettiler.

İftarın ardından mahalle sakinlerinin de toplandığı hanede güzel sohbetler gerçekleştirilirken Mahalle sorunları ve ilçe üzerine görüş alışverişleri gerçekleştirildi. Haymaseki  Mahallesi Muhtarı Mehmet YILMAZ , Kaymakam Musa SARI ve ailesine mahalleye teşrifleri ve hane ziyaretleri için memnuniyetlerini dile getirip teşekkürlerini sunarken Kaymakam SARI  da ev sahipliklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı hane halkına ve muhtara teşekkürlerini sunarak mahalleden ayrıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>