MAHALLE MUHTARLARIMIZA YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM UYGULAMASI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın iradesiyle seçimi kazanarak muhtarlık görevine devam eden ya da muhtarlık görevine yeni seçilen yaklaşık 45 mahalle muhtarımız hizmet içi eğitim uygulamasına tabi tutuldu.

İçişleri Bakanlığı’nın emirleri doğrultusunda, 4541 sayılı Şehir ve Kasabalarda Mahalle Muhtar ve İhtiyar Heyetleri’nin Teşkiline Dair Kanun ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde İskenderun Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünce hazırlanan hizmet içi eğitim uygulaması; 26 Nisan 2019 Cuma Günü İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Toplantı Salonu’nda icra edildi.

Hizmet İçi Eğitim Uygulaması kapsamında;4541 sayılı Şehir ve Kasabalarda Mahalle Muhtar ve İhtiyar Heyetleri’nin Teşkiline Dair Kanun ve ilgili mevzuatlara ilişkin bilgilendirme yapılmasının yanı sıra İlçe Sağlık Müdürlüğünce görevlendirilen Uzm.Dr.Ömer Alışık tarafından sağlık konularına ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>