” TÜRKİYE’NİN HİÇ BİR YERİNDE BÖYLE ORGANİSAZYON GÖRMEDİM”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Polis Haftası nedeniyle Emniyet teşkilatına Yelken Kulübünde muhteşem bir gece düzenlediler.

Geceye İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İskenderun ilçe emniyet müdürü Mithat Tolunay, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Jandarma komutanı Ferit Gül, Ticaret Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Sahil Güvenlik Komutanı Çağın Taşkın çok sayıda emniyet Mensubu katilim gösterdiler…

Emniyet Teşkilatına düzenlenen gecede ilk konuşmayı yapan Başkan Uğur Fırat, Ülkemizin dört bir yanında huzuru ve güvenliği sağlamak için gece gündüz çalışan polis memurlarımıza ve emniyet teşkilatının tüm birimlerine şükranlarımı sunuyor, görevlerinde başarılar diliyor; vatan uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Fırat bu geceyi tüm polislerimize gösterdiğimiz bir saygının sonucu olarak kutluyoruz katılımlarınız için hepinize teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

HİÇBİR ODANIN BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPTIĞINI GÖRMEDİM

Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, öncelikle böyle bir organizasyonu Türkiye’nin hiçbir yerinde görmedim. Hiçbir odanın böyle bir çalışma yaptığını duymadım, bana çok ilginç geldi, çok duygulandım, teşekkürlerimi iletiyorum sözlerine dikkat çekti. Karabörk, ayrıca bu gecenin 23 Nisan çocuk bayramına denk gelmesi de oldukça ince bir davranış.

23 Nisan törenleri nedeniyle tüm polis arkadaşlarım görev yaptı. Tüm personelimin gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bugün ’ün yoğunluğunun ardından böylesine güzel bir yemekte bizleri bir araya getirdiğiniz için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

DAİMA YANINIZDA OLACAĞIZ

Ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da yaptığı konuşmada çok önemli bir vazifeyi ifa ediyorsunuz. Bu nedenle daima yanınızda olmaya gayret edeceğim şeklinde konuştu.

UĞUR FIRAT’A VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜRLER

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise polis Haftası nedeniyle düzenlenen gecede Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyelerinin bu etkinlikleri yıllardır yaptıklarını belirtti. Ve bu etkinliklerde kahvaltı programlarında çok faydalı geçtiğine dikkat çekerek polis teşkilatının 174. Yılını kutluyorum çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>