Afrin’e okul sırası Hatay’dan gidiyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’da lise öğrencileri tarafından üretilen sıralar, Suriye’de Zeytin Dalı Harekatı ile terörden arındırılan Afrin’deki okullara gönderiliyor.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, lisenin idarecileri ve öğrencileri, Afrin’deki okulların sıra ihtiyaçları için yaklaşık 1 ay önce başladıkları üretimi sürdürüyor.

78 ÖĞRENCİ İLE ÇALIŞILIYOR

Okuldaki 78 öğrenci tarafından hazırlanacak bin sırayla, Afrin’deki okulların eksikliklerinin giderilmesi planlanıyor. Mobilya bölümü öğretmeni Rıza Gülnaz, birçok okula sıra üretimi yaptıklarını söyledi.Yıl içerisinde farklı projeler içinde yer aldıklarını ve şu an atölyelerinde Afrinli öğrenciler için sıra yaptıklarını anlatan Gülnaz, bölgedeki ihtiyaç sahibi okullar için mobilya ve metal bölümündeki öğrencilerin hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını, 500 sıranın bitirildiğini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>