HATAY GAZETECİLER CEMİYETİ TEBRİK ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

YETİŞEN; “MAHALLİ İDARELER İLE YEREL BASIN HER ZAMAN İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAK”

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyeleri 31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrası bir dizi tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
18 Nisan 2019 saat 10;30’da Erzin Belediyesi ile başlayan ziyaretler, Dörtyol Belediye Başkanlığı ve İskenderun Belediye Başkanlığı ile devam etti.
İlk ziyareti Erzin Belediye Başkanlığına gerçekleştiren HGC heyeti burada Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’na çiçek takdim ederek görevinde başarı dileklerini iletti.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yetişen genç ve başarılı Avukat Ökkeş Elmasoğlu’na üstlendiği görevde başarı dileklerini iletirken; “Hatay Gazeteciler Cemiyeti olarak Hatay’ın ileri gitmesi ve kalkınması adına sorumluluklarımızın her zaman bilincinde olarak hareket ettik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aynı sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz. Mahalli idareler ile basın kuruluşlarımız her zaman işbirliği içerisinde olacaktır. Seçildiğiniz görevde size ve ekip arkadaşlarınıza başarı diliyoruz” dedi.
İkinci ziyaretini Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ‘e gerçekleştiren Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyeleri burada da çiçek takdiminin ardından samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yetişen yaklaşık yedi yıllık belediye başkanlığı tecrübesi bulunan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’in önümüzdeki süreçte bu tecrübe, bilgi ve birikimler ışığında önceye nazaran daha büyük işlere ve projelere imza atacağına inandığını belirtti ve başarı dileklerini iletti.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken basın kuruluşlarına her zaman önem verdiğini, yapıcı eleştirileri her zaman büyük bir hassasiyetle dikkate aldığını belirtti ve yerel basının desteklenerek var olmasının bir ilçenin ileri gitmesinde önemli bulduğunu vurguladı.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyeleri son ziyaretlerini İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya gerçekleştirdi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yetişen İskenderun’un Hatay İlinin nüfus yoğunluğu bakımından ikinci büyük ilçesi olduğunu ve çok sayıda çözüm bekleyen sorunu olduğunu belirterek bu sorunların çözümü noktasında İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya sanayi alanında ortaya koymuş olduğu başarıları referans alarak inandıklarını ve İskenderun’un önümüzdeki süreçte sorun ve sıkıntılarının birer birer aşılacağına inandığını söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti ve samimi bir sohbet havası içerisinde ortaya koyacakları vizyon ve projelerinden bahsetti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>