BAŞKAN GÜVEN, “HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN BURADAYIZ”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihat Yenmiş ve Dernek Üyeleri, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, AKAD olarak, desteğe her zaman hazır olduklarının mesajını verdi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı ve Üyelerini makamında ağırladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Güven, “Hizmet noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz, halkımıza hizmet etmek için buradayız.  Arsuz’un gelişmesi, ulusal alanda herkes tarafından bilinen bir ilçe olması için gereken tüm çabaları sarf edeceğiz.  Hep birlikte bu hedefi gerçekleştireceğiz,” dedi.

Ne zaman olursa olsun desteğe hazır olduklarını belirten AKAD Başkanı Nihat Yenmiş, “Belediye Başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler de Arsuz’un gelişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya, ihtiyaç duyulması halinde göreve hazırız, “ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>