Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül mazbatasını aldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhur ittifakının Belen Belediye Başkan adayı olarak 31 mart seçimlerinde seçimi kazanan İbrahim Gül İskenderun adliyesinde seçim kurulundan Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı.

İskenderun adliyesinde seçim kurulunda Mazbatayı eline alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ” bu mazbatada helal oylar var Belen halkının alın teri emeği var Allah hepsinden razı olsun Belen halkımıza teşekkür ediyorum dedi. Esprilerin ve mutluluk dizelerinin havada uçuştuğu törende konuşan Belen belediye başkanı İbrahim Gül ise bu işten Belen kazançlı çıkacak diyerek Belen’e hiç bir ayrım yapmadan 5 yıl en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyledi. Mazbata törenin ardından Belen belediyesinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende görevi sona eren Adnan Vurucu yeni seçilen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e Belen belediyesinin ruhsatını mührünü teslim ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İBRAHİM GÜL BELEN BELEDİYESİNİ DEVRALDI

Cumhur ittifakının Belen belediye başkanı seçilen İbrahim Gül Belen belediyesini görev süresi bugün sona eren Adnan Vurucu’dan devralarak resmen görevine başladı.

Belen belediyesi önünde gerçekleştirilen devir teslim töreninde İbrahim Gül için adak adayan bir esnaf dana kurban etti. Kurban kesilmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu istiklal marşımız hep bir ağızdan okundu. Sonrasında ise kuranı kerim tilaveti vardı. Okunan kuranın ardından görev süresi biten Adnan Vurucu bir konuşma yaparak İbrahim Gül’e hayırlı olması dileklerinde bulundu ve her konuda yanınızdayım mesajı verdi. Belen belediye başkanlığı görevini devralan İbrahim Gül ise Belen’e hayırlı hizmetler yapmayı Allah bize nasip etsin diyerek başladığı konuşmasında Belen’de kardeşlik ortamında bir bütün olarak yöneteceklerini söyledi. Konuşmaların ardından belediye başkanlığı makamında resmi olarak devir teslim gerçekleştirildi

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>