BAŞKAN ERYILMAZ, SAMANDAĞ HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Samandağ halkına teşekkür etti.

Başkan Eryılmaz yayınladığı teşekkür mesajında; “ “Hatay’ın İncisi güzelim Samandağ’ımızda yeni bir dönem başlıyor.31 Mart’ta yapılan Yerel Seçimlerde başarılı olmak için ter döken başta İlçe örgütüme, kadın ve gençlik kollarıma, il örgütümüze, Milletvekillerimize, bu dönem benimle birlikte bu onurlu görevi yapacak olan değerli Meclis Üyesi arkadaşlarıma, koca yürekli vefakar kadınlarımıza, yiğit gençlerimize, siyasi hayatım boyunca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen ekip arkadaşlarıma, sandık başında görev yapan sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, okul sorumlularımıza, aktif görev yapan ilçe seçim kurulunda görevli arkadaşlarımıza ve gönüllü avukatlarımıza, parti emekçilerimize, oda başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve bizlere oy veren partili ve partisiz tüm vatandaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Şeffaf, katılımcı ve halkçı bir yönetim anlayışı ile Hatay’ın İncisi güzelim Samandağ’ımızı hep birlikte, el ele yöneteceğiz. Saygılarımla. “ ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>