HATAY BÜYÜKŞEHİR BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GAZETECİ NİHAT TAŞKIN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İLÇELERİMİZİN MAKUS KADERİNİ DEĞİŞTİRMEK ve REFAHA KAVUŞTURMAK İÇİN ADAYIM”

”Seçildiğim Takdirde Antakya,Defne İlçelerimizde uygulamaya koyacağım projelerimi gerçekleştirmek boynumun borcudur”.

Hatay Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı ,Araştırmacı Gazeteci Nihat Taşkın ;Son dakika, Vatandaşların ısrarı üzerine Aday olduğunu açıkladı.Daha önce 3 Dönem Hataydan Bağımsız Milletvekili Adayı oldum.Hatay’ın tüm sorunlarını çok iyi bilen biriyim.

Tüm engellemelere rağmen ,güzel şehrim Hatay için yılmadan çalışmalarıma devam ettim.Bu bilgi ve birikimimle Türkiye ve bölgede ”çılgın olmayan,mütevazı,istihdama ,üretime ,sosyal ve kültürel onlarca proje üreten Cumhuriyetçi,Atatürkçü tek Bağımsız Aday’ım” .

Onun için diyorum ki ‘Ne Mutlu Türk’üm’ diyebilen Demokrat,hür düşünebilen Cumhuriyetçi, Partizanca değil ,ülkesini düşünerek hareket eden Atatürk Milliyetçiliğini benimsemiş Hataylı Hemşehrilerimle ,Atatürk’ün Hatay’ı sosyal medya ve iletişimin olmadığı bir dönemde büyük dehası ile savaşmadan,kan dökmeden hasta yatağında Ülkemiz topraklarına nasıl kattı ise ,şimdi bizlerde aynı ruhla bir olalım,birlik olalım Hatay için el ele ,omuz omuza hep birlikte gelin Hatay’ın makus kaderini birlikte hak ettiği yere getirelim.

Ben seçim süreci içerisinde hiç bir Bilboart’ta ,caddelerdeki direklerde ,sağda ,solda ne afiş asacağım, ne pankart asacağım, ne de hoparlörle gürültü yapıp halkı rahatsız etmezken, resmimde hiç bir yerde asılı olmayacak.Ben bütün açıklamalarımı sosyal medya üzerinden ve duyarlı yerel basınımızdaki gazetelerde zaman zaman yaygın basında açıklamalarımı yapacağım.

Tüm Hatay Halkından bir tek isteğim var; Allah aşkına elinizi vijdanınıza koyup beni izleyerek ve diğer adayları da izleyerek oylarınızı ona göre kullanın .

Antakya,Defne ilçelerimizdeki; sosyal,kültürel,üretim ve istihdama yönelik yapılması gereken projelerim’in kısaca detaylarıyla şöyle;

—–Hataydaki bütün ilçelerimize Aqua Parklar kurulacak.

—–Tüm İlçelerimizde Özgürlük Anıtı,

—–İlçelerimizin tümüne Tramvay,

—–Çocuklarımız için Demokrasi parkı, (7/24 ücretsiz internet)

—–Ayrıca tüm ilçelerimizde inançlı vatandaşlarımız için mesire yerlerine mescitler yapılacak,

—–Tüm ilçelerimizde su fiyatları %60 ucuzlayacak,

—–Tüm ilçelerimizin Kurtuluş Bayramları ,Milli Bayram coşkusuyla kutlanacak.

—–Hatay’ın tüm ilçe ve köylerinin yol sorunu çözülecek.

—–Bu uygulamalar hayata geçirilirken her ilçede oluşturacağımız Sivil Toplum Örgütleri ve Gönüllü Fahri Meclisimiz ile müzakerelerde bulunarak önemli kararları birlikte alip uygulayacağız.

——Tüm ilçelerimizde olduğu gibi ,Antakya,Defne ilçelerimizdeki sivil toplum örgütlerini de sosyal tesislere kavuşturacağız.

***Antakyanın meşhur humusu (nohut ezmesi) ,bakla ezmesi için konserve fabrikası kurulacak 250 kişi istihdam edilecek.

***Antakyaya Eski AK-İŞ gibi bir dokuma fabrikası kurulacak .1500 kişi istihdam edilecek.

***Hatay Kalesi Türk Bayrağı ile donatılacak ve ışıklı Atatürk Mask’ı olacak.

***Hatay Kalesi Turizme kazandırılacak.Ailelerimiz misafirleriyle gidip oturabileceği güzel bir tesise kavuşacak.Hatay’a temiz bir piknik alanında kuşbakışı bakacaklar.Halkımız bu alanda sağlıklı bir şekilde pikniklerini yaparak dinlenecekler.

***Hatay Büyükşehir Belediye binasına kavuşarak, tüm birimler bir binaya toplanacak.Şehir merkezinin dışında olacak.Belediyede makam saltanatına son verilecek.

***Hatay ismine yakışır bir Özgürlük Anıtına kavuşacak.

***Antakya Kongre ve Tiyatro salonuna kavuşacak.

***Saint Pier kilisesinin Turizme kazandırılması için gereken çalışmalar yapılacak.

***Hatay Kalesine Seyir Terası yapılarak ,Medeniyetler Şehri kuşbakışı muhteşem görüntüsü ile Halka açılacak.

******************

Defne İlçemize bağlı Harbiye’nin meşhur eriğinin, işlenerek meyve suyuna dönüştürüleceği fabrikanın yapılması sağlanacak.

***Aynı zamanda meşhur ipeği hakkettiği değeri görmesi için çalışmalar yapılacak.

***Yöredeki kamışlardan üretilen ,Dünyanın en iyi Ney’inin tanıtımı için gerekli destek sağlanacak.

…..Büyükşehir Belediyesi’nin yapamıyacağı üretime ve istihdama yönelik fabrikaları hayırsever iş adamlarının katılımlarını sağlayıp, Anonim Şirket kurup (Daha sonra holding e dönüştüreceğiz) ,Esnafımız,Köylümüz birer hisse alacak.Böylelikle üreticilerimizin hem üretip ,hem satıp her iki şekildede kazanmalarını sağlıyacağız. Böylece hisse alarak ortak olan iş adamlarımız ,esnafımız ve köylümüz ,kısacası katılımcı tüm ortaklarımız ın 5 yıl sonra karlardan paylarını alarak,yaptıkları yatırımın geri dönüşümü sağlanacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>