TÜMSİAD Hatay Şubesi, İSTE’nin düzenlediği 55.Kütüphane Haftası programına Katılım Sağladı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

TÜMSİAD Hatay Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tümkaya, İskenderun Teknik Üniversitesinin düzenlediği 55.Kütüphane Haftası Programına katılım sağladı.Programa İskenderun Kaymakamı Sn. İskender Yönden,İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Türkay Dereli,Hatay İl Kütüphane Müdürü, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı ve Eğitimci yazar Sinan Yağmur katılım sağladılar.

Okuyan toplumların Bilim Teknoloji ve Medeniyet olarak gelişim gösterdiklerini İnsanlara verilecek en güzel hediyenin Kitap olduğu konularına değinildi,

Programda en çok Kitap okuyan Öğrencilere ve personellere kitap hediye edildi.

İskenderun Kaymakamı Sn. İskender Yönden, İskenderun’a yakışır Bir Millet Kütüphanesi için çalışmalar yaptıklarını Millet Kütüphanesini en kısa zamanda İskenderun Halkının hizmetine sunacaklarını ifade etti.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Sn.Türkay Dereli,Üniversite ‘nin içinde Hizmete girecek olan Kütüphane için İsim yarışması düzenleyeceklerini,Kazanan yarışmacıya kitap hediye edeceklerini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>