ŞAMPİYON KUPASINA KAVUŞTU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bedensel Engelliler Bölgesel Ligi C Grubu’nda geçen hafta oynadığı karşılaşmada şampiyonluğunu ilan eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, kupasına kavuştu.

24 Mart Pazar günü Antakya Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyespor takımı ile karşılaşan mavi-beyazlılar, rakibini 62-11 yendi ve maç sonunda şampiyonluk kupasını kaldırdı.

KUPA ŞAMPİYONLARIN ELİNDE

Namağlup şampiyonluğunu ilan eden engelsiz basketbolcular, maç sonunda galibiyeti, şampiyonluğu ve 2. Lig’e yükselmeyi doyasıya kutladı. Şampiyonluk kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ellerinden alan basketbolcuların yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi.

Maçın ardından düşüncelerini paylaşan takım sorumlusu Serkan Çelik, şampiyon olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve oyuncuları ile gurur duyduğunu belirterek, “Namağlup şampiyon olduk. Takımımızla ne kadar gurur duysak az. Onların azmi ve inancıyla şampiyonluğu hak ettik. Gelecek sezon 2. Lig’de mücadele edeceğiz ve bu sezon gösterdiğimiz performansın daha iyisini orada sergilemek istiyoruz. Bizi bu zorlu yolda yalnız bırakmayan Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, kulüp başkanımız Prof. Dr. Mehmet Maden’e, kulübümüzün genel sekreteri Metin Savaş’a, taraftarlarımıza ve Hatay halkına çok teşekkür ederim.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>