Başkan Nazım Culha’dan Veda Ziyareti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Görev süresi yaklaşık bir hafta sonra sona erecek olan Belediye Başkanımız Nazım CULHA, ekibi ile birlikte Kaymakamımız Musa SARI’yı makamında ziyaret etti.

Kaymakam SARI, yaklaşık 2,5 yıla yakın birlikte görev yaptıkları Başkan CULHA’ya ve eşi Selda hanıma, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye kurum müdürleri ve çalışanları ile dönem Belediye Meclis Üyelerine şahsı ve ilçe adına teşekkürlerini sunduğunu ifade ederken başkanın ayrım gözetmeden, hizmet öncelikli anlayışla ve ılımlı bir yaklaşımla bu görevi sürdürdüğünü, kamu kaynaklarının kullanımına ve halka faydalandırılması noktasında gayretlerini memnuniyetle müşahede ettiğini belirtti. Ziyaretlerinden dolayı başkana teşekkür eden SARI , ziyaret anısına başkana bir hediye takdiminde bulundu. Başkan CULHA da Kaymakam SARI ya görev süresi boyunca yapmış oldukları uyumlu çalışmalardan dolayı ve ilçemize hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunduğunu, dostlukların devam edeceğini ifade ederek desteklerinden dolayı ve ilçemize hizmetlerinden dolayı kaymakam saraya teşekkürlerini sundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>