Cumhur İttifakı İskenderun ve Antakya’ya salladı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

MAZERET YOK YALAN YOK İŞİMİZİ ADAM GİBİ YAPMAYA GELİYORUZ

HBB Cumhur İttifakı adayı İbrahim Güler’in katıldığı İskenderun Bekbele ve Antakya Esenlik mahalle mitinglerindeki coşkulu kalabalık son virajına girilen 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay halkının tercihini gösterir nitelikteydi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler,31 Mart’taki  İskenderun Bekbele mahallesinde düzenlenen mitingde başta ülkenin bekası Hatay’ın geleceği için  Cumhur ittifakına adaylarına oy istedi.

“Son virajdayız. İnşallah 31 Mart’ın akşamında Hatay’ı sizler taçlandıracaksınız” dedi.

BENİM YOLUM AK PARTİ, KIRMIZI ÇİZGİM RECEP TAYYİP ERDOĞAN

‘Benim yolum Ak Parti kırmızı çizgim Recep Tayyip Erdoğan’ diyen Güler, AK Partili kardeşlerim kendi içinde birlik beraberlik, MHP’li kardeşlerim kendi içinde birlik beraberlik içinde ve her ikisi de Cumhur İttifakı olarak bir ve beraberler’ dedi.

MOTOSİKLET İHALESİNİN HESABINI VER

Güler, Büyükşehir’in giderayak yaptığı bir motorsiklet ihalesi olduğunu anlatarak “132 motorsiklet,8 pikap kiralanmış. Bir motorsikletin piyasa değeri aşağı yukarı 5 bin TL olsa, bir pikabın piyasa değeri 100 bin TL olsa toplamda 1,5 milyona satın almış olursunuz. Ancak CHP’li Büyükşehir Belediyesi satın alma gereği duymuyor. Bunun yerine sadece 1 yıllık kiralamak için ihaleye yapıyorlar. İhalede 3 milyon 600 bin TL’ ye bir firmaya bırakılıyor.

Böylesine adaletsizce halkın parasını yiyenlere neredeyse 2 milyon TL aradaki farkı iç edenlere, bunu boğazından geçirenlere zehir zıkkım olsun.” açıklamasında bulundu.

KİMİSİ SIRTINI PKK’YA DAYAR

BİZ SIRTIMIZI MİLLETİMİZE DAYARIZ

Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun Bekbele mahalle mitinginin ardından Antakya Mitingine katıldı. Antakya Belediye Başkan Adayı İzzetin Yılmaz, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, İl ve İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birçok partili katılım gösterdi.

Antakya mitinginde müthiş bir coşku heyecan var teşekkürler Antakya, diyen Güler, “Kimisi sırtını terör örgütü PKK’ ya dayar, kimisi de bizim gibi, sırtını sizlere, milletine dayar sözleriyle büyük alkış aldı.

MAZERET YOK YALAN YOK İŞİMİZİ YAPMAYA GELİYORUZ

Güler, “bazıları duruma konuma göre ülkücü, sosyalist, Ak Partili oluyor ya, biz hep AK Partiydik, biz hep Recep Tayyip Erdoğan dedik şimdi de Sn. Devlet Bahçeli ile birlikte Cumhur ittifakı diyoruz. Cumhur ittifakı bizim namusumuzdur. Mazeret yok, yalan yok, sadece işimizi adam gibi yapmaya geliyoruz… Kadınlarımıza üst perdeden konuşan, insanların inançları ile dalga geçen, oy verin hizmet alın diyen zihniyeti 31 Mart’ta sandığa gömeceğiz” diyerek konuşmasına son verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>