LÜTFÜ SAVAŞ ‘YETKİLERİN %83’Ü BENDE’ DEDİ İTİRAF ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, Savaş’ın ‘engelliyorlar’ iddiasını kastederek:  “Lütfü Savaş’a FOX TV’de ‘’madem engelliyorlar seçilirseniz önümüzdeki süreçte nasıl hizmet yapacaksınız ‘’diye sordular. Savaş aynen şöyle söyledi ‘’Yaparım çünkü yetkilerin % 83 bende’ dedi. Bu bir itiraftır” açıklamasında bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Cumhur İttifakı Hatay BB Adayı İbrahim Güler, esnafın gönül belediyeciliğinin yanında olduğunu söyledi.

‘’Sn. Savaş ‘’yetkilerin % 83 ü bende’’ dedi itiraf etti. Sanayi esnafımız şehrimizin en önemli dinamiklerinden bir tanesidir. Bu sebeple buraya ayrı bir önem gösteriyoruz Onların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretme adına ne yapabiliriz ortaya koyuyoruz. Küçük Sanayi Sitesinin yol ve alt yapı hizmetleriyle alakalı projelerimiz hazır. Esnafımızın da dile getirdiği iş yerlerinin tamamlanmasıyla burada bulunan sorunlar ortadan kalkacak ve daha kaliteli bir hizmet ortaya çıkacaktır.” Dedi.

HATAY’I HATAY’LILARLA YÖNETECEĞİZ

Mobilya ve Ayakkabı sektöründe Hatay’ın çığır açtığını AR-GE ve reklam desteği ile buradaki mobilya üretimini Türkiye’nin markası olabileceğini ifade eden Güler, sanayi sitesinin tabela vergi düzenlemesi ve su fiyatlarını dile getirdi “Bu konuda çok sıkıntılı olduğunuzu biliyorum. Hatay genelinde % 80 bir kaçak söz konusu. Öncelik amacımız bu kacağı önlemek ardından Sanayi esnafımıza da % 25 lik bir indirim yapabileceğiz.

Antakya Asi nehri, stadyum, Antakya eski otelin yeri ve polis evi projemiz var tarihi dokuyu bozmadan bunları kentimize kazandıracağız sözlerini ifade etti.

‘PROJELERİ ÇALDIN BARİ YAP’

Küçük Sanayi Sitesi’nin ardından Sebze Hali Oda Başkanları ve esnafları ile bir araya gelen Güler,1 Nisan’dan itibaren bir Büyükşehir Belediye heyeti oluşturacaklarını dile getirdi. Bu heyet ile gerçekleştiremediğimiz sıkıntıya düştüğümüz konularda bir araya gelip Ankara’ya gidebilir ve tüm taleplerimizi yaptırım noktasında kullanabiliriz.

HBB nin mevcut projelerine değinen Güler, bakınız bu projeler çalıntı. ’Çaldın bari uygula, ya sözünü tut, ya da tutamayacağın sözler verme ‘’dedi.

Sebze hallerinin durumuna da değinen Güler, öncelikle alt yapı çalışmalarını tamamlayacağız. Ekiplerimiz bu alanların yol ve alt yapı hizmetleriyle alakalı çalışmaları yürütmektedir. Esnafımızın da dile getirdiği biçimde tamamlanmasıyla burada bulunan sıkışıklık ortadan kalkacak ve daha kaliteli bir hizmet ortaya çıkacaktır. “sözlerini işaret etti.

SAYIN SAVAŞ YETKİLERİN % 83’Ü BENDE DİYE  İTİRAF ETTİ

Güler, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde bir programda konuşan Lütfü Savaş’a ‘’madem engelliyorlar seçilirseniz önümüzde ki süreçte nasıl hizmet yapacaksınız ‘’diye sordular. Savaş aynen şöyle söyledi ‘’Yaparım çünkü yetkilerin % 83 bende ‘’ dedi.

Bu bir itiraf değilmidir?

Engelliyorlar ,yaptırmıyorlar şeklinde mağduru oynama halleri artık tutmuyor diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>