Başkan Adayı Fatih Tosyalı, down sendromlu çocuklarla bir araya geldi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HER ZAMAN YANINIZDAYIM!

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, ‘Down Kafe’de down sendromlu çocuklarla bir araya geldi. Hediye verip, onlarla güzel bir gün geçirdi.
Eşi Arife Tosyalı ile birlikte konuk olduğu Down Kafe’de,down sendromlu çocuklarla tek tek ilgilenerek ailelerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Her down sendromlu çocuk bizim için çok değerlidir. Down sendromlu çocuklarımızın sıkıntı ve taleplerini bizzat kendilerinden dinledik ve projelerimizi bunlara göre şekillendireceğiz” dedi.

‘HER DOWN SENDROMLU ÇOCUK BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR’
Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Hükümetimiz engellilerimize her türlü desteği çok şükür veriyor. Sahipsiz bırakmıyor, bu ülkenin tüm vatandaşlarının sahipsiz olmadığı gibi engellilerimizde sahipsiz değildir. Bizlerde tüm engelli vatandaşlarımızın her daim yanlarındayız” diye konuştu.Yapılan konuşmaların ardından Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Down Sendromlu çocuklar ile tek tek yakından ilgilenerek, birlikte pasta kesti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>