14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Sağlıklı ve mutlu bir toplum sağlıklı bireylerden oluşur. Sağlıklı bir hayat sürmek her insanın en doğal hakkıdır. Bu gün tıp biliminde gelinen nokta memnuniyet verici boyutlara ulaşmıştır. Ülkemizin birçok alanında olduğu gibi sağlık alanında da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır.

Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde ülkemiz Ortadoğu, Ortaasya ve Avrupa gibi yakın coğrafyasının sağlık alanındaki cazibe merkezi haline gelmiştir. Tıp alanında dünyada söz sahibi olan ülkeler arasında bulunmanın ayrıcalığını hissediyoruz. İnsanımızın gelişmiş ülkelerdeki hayat standartları dahilinde kaliteli sağlık hizmetine kavuşturulması ve bunun sürdürülebilir olması için hekimlerimiz ve tüm sağlık personelimize önemli görevler düşmektedir.

Üstlendikleri bu büyük sorumluluğun farkında olan hekimlerimiz ve sağlık personelimiz içinde bulundukları sıkıntılara rağmen, birey ve toplum sağlığını korumak için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Bu vesile ile başta Üniversitemizde görev yapan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere, tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’ nı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>