Tarihte bir ilk: “Cumhurbaşkanı Erdoğan Belen’de”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, İskenderun Anıt Alanında katıldığı miting sonrası Belen’i ziyaret ederek cumhur ittifakına gönül veren vatandaşlarla buluştu.

İttifak Adayı İbrahim GÜL, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Belen’e çıkarma yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla mitinge dönüşen açık hava toplantısı, cumhurbaşkanı düzeyinde ve merkez olmayan bir ilçede gerçekleştirilen ilk miting olma özelliği taşıyor. İbrahim GÜL’ün Cumhur İttifakı’ndan Belen Belediye Başkan Adayı olmasıyla adeta bakanların akınına uğrayan Belen ilçesi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı.

Belen merkezdeki cumhur ittifakı seçim büroları önünde toplanan Belenli vatandaşlara, yağmur yağmasına rağmen otobüs üzerinden hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayarak ve teşekkür ederek sözlerine başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Sizlere iki İbrahim emanet ediyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Belen ve Büyükşehirdeki Cumhur İttifakı Adaylarına değinerek; “Sizlere iki İbrahim emanet ediyorum. Biri Belenli İbrahim GÜL. Diğeri Büyükşehirli İbrahim GÜLER. İlçede ve büyükşehirde kazanmaları suretiyle Ankara’da cumhurbaşkanınız olarak, bizler Ankara’dan, ilde Büyükşehir’de İbrahim kardeşinizle ve İlçede İbrahim kardeşinizle el ele vereceğiz. Gerek ilçede, gerekse Büyükşehirde Hatay’ımızı daha farklı bir yere taşıyacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan birlik beraberlik mesajı verdi.

Konuşması tezahüratlarla ve sloganlarla sık sık kesilen Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Vatansever ve Milliyetperver olmaktan başka bir gayemiz olamaz.” dedi. Rabia işareti yaparak devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini ise vatandaşlar tekrar etti.; ”Rabia’mızda ne var? Tek millet! Tek Bayrak! Tek Vatan! ve Tek Devlet! Bir olacağız! Diri olacağız! Kardeş olacağız! Hep birlikte Türkiye olacağız! ve Teröristlere ülkemizi böldürtmeyeceğiz! Bayrağımızı indirtmeyeceğiz! Bunlar ezan düşmanı! Bunlar vatan düşmanı!” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı Seçmenine önemli uyarılarda bulundu.

15 Temmuzda kurduğumuz cumhur ittifakını Yeni Kapı Ruhu ile taçlandırdık diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Sandıklara sahip çıkalım. Oy kullanmaya gitmeyen kardeşlerimizi sandığa taşıyalım. İnşallah bu demokrasi mücadelesinden galip çıkacağız. 31 mart akşamı Belen’i takip edeceğim. Bakalım Belen’de ne olacak. Şimdi sizden bir ricam var. MHP’li kardeşlerim ve Ak Partili kardeşlerim. Kendi içinizde sakın bölünmeyeceksiniz. Bir olacaksınız. Beraber olacaksınız. Çünkü Cumhur olmak budur.” diyerek sözlerini sürdürdü.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>