Cumhur İTTİFAKI HBB Adayı İbrahim Güler:31 MART’TAN SONRA TÜM KÖYLERİMİZ HİZMETE DOYACAK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ak Parti Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi heyeti ile birlikte Antakya’nın köylerini ziyaret etti.

Cumhur İttifakı adayı İbrahim Güler, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Antakya’ya bağlı köyleri ziyaret etti. Coşkulu bir kalabalık ile karşılanan Güler, köy halkı ile sohbet ederek, öneri ve taleplerini dinledi.

Güler, “Çok yakında çalıntı değil, ayağı yere basan projeleri açıklayacağız, o zaman Hatay’ın nasıl bir değişim içine gireceğini bizzat göstereceğiz” diyerek iddiasını dile getirdi.

TÜM KÖYLERİMİZi Gerçek hizmetle buluşturacağız

Ziyaretlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdim sözlerine vurgu yapan Güler, ‘Çalışmalarımızda çalınmadık kapı bırakmayacağız’ dedi.

Köy ziyaretlerinin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyleyen Hatay’ın değişim umudu İbrahim Güler, “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın büyük ilgi ve teveccühleriyle karşılaşıyoruz.Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda gönül belediyeciliği kapsamında ziyaretlerimizi sürdüreceğiz

31 Mart’a kadar tüm köylerimize ulaşma gayretindeyiz. Buralarda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İnşallah 31 Mart akşamı devralacağımız hizmet bayrağı ile köylerimizi gerçek hizmetlerle buluşturacağız” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİL

Büyükşehir’in çalışmalarında tüm Hatay’dan sorumlu olduğuna dikkat çeken Güler, “Köy arası yollar, alt yapı, kanalizasyon, mezbahaneler, itfaiye, gibi tüm birimler büyükşehre bağlı. Ancak iş hizmet yapmaya gelince hiçbir icraat yok.

Büyükşehir kimsenin babasının malı değil, kimsenin babasının çiftliği değil. Sürekli mazeret üreten, sürekli yalanlara sığınan Büyükşehir, canı isteseydi her hizmeti getirebilme bütçesine sahipti ama ne yazık ki sadece adaylığını garantilemeye çalıştığı bir dört yılı geride bıraktı” şeklinde konuştu.

LÜTFÜ SAVAŞ 5 YILDIR MASAL ANLATIYOR

Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Son dönemlerde dikkat ediyorum köy yollarında bir acele ile sıcak asfalt döküyorlar. Demek ki işlerine engel olan yokmuş, demek ki beş yıldır bize masal anlatmış.

Sizlere söz veriyorum köylerimizin eksiklerini bizzat yerinde inceleyeceğim. Menfez, imar, içme suyu, sorunlarınız olduğunu biliyorum.

Tüm bu zorunlu ihtiyaçlarınızın dışında gençlere, kadınlara, engellilerimize ve yaşlılarımıza yönelik talep ve arzularını belirleyerek hizmet akışını gerçekleştireceğiz.

31 Mart tüm Hatay’lıların zafer günü olacak inşallah bu nedenle desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuşmalarına son verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>