CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO KUMLU’DA SAHADA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Medeniyetler Kenti Hatay’da büyük değişimi başlatacak 31 Mart kritik yerel seçimleri için Hatay’ı karış karış gezen Cumhur İttifakı Hatay BB adayı İbrahim Güler her gittiği yerde yoğun sevgi ve teveccühle karşılaşıyor.

Hatay’ın önümüzdeki 5 yıl için umudu İbrahim Güler , Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, Cumhur İttifakı Kumlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Deli , MHP İl Başkanı Murat Adal, MHP ve AK Parti teşkilatlarından oluşan kalabalık bir Cumhur İttifakı heyeti ile birlikte Kumlulu hemşehrileri ile bir araya geldi.

KUMLU’DA CUMHUR İTTİFAKI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
Kumlu AK Parti ve MHP İlçe teşkilatları ve Kumlu Belediyesini ziyaret eden Güler kendisini büyük coşku ve sevgiyle karşılayan Cumhur İttifakı sevdalılarına önemli mesajlar verdi.

Cumhur İttifakı’nın daha fazla oy, makam ve belediye başkanlığı için kurulmadığını, devletin ve milletin bekasının tehlikede olan her dönem ittifakın görüldüğünü belirterek vatan ve millet sevdalısı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin Kumlululara selamlarını getirdiklerini belirtti.

CUMHUR İTTİFAKI SANCAĞINI 31 MART’TA BURÇLARA ASACAĞIZ
Cumhur İttifakı BAşkan adaı Güler kendisinin artık 2 teşkilatı olduğunu vurgulayarak é” Biz MHP ile 24 Haziran’da da ittifaktık. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalıştık. Ve şükürler olsun ki o gün Cumhurbaşkanını seçti bu millet. Şimdi biz artık MHP ile tek yumruk, tek teşkilat gibi gibiyiz. MHP’li teşkilatlarımızla tüm programları birlikte planlayarak, beraberce el ele, omuz omuza, vererek 31 Mart’a doğru gidiyoruz. Ve Allah nasip ederse büyükşehir ve Hatay’ın Cumhur ittifakı sancağını 31 Mart gecesi burçlara asacağız.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>