HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-ZİRAAT BANKASI:3-2

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, 21. hafta karşılaşmalarında Ziraat Bankası’nı ağırladı.

17 Şubat günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi mavi-beyazlılar 3-2 kazandı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf konuk takım oldu. İlk seti 22-25 kazanan Ziraat Bankası setlerde öne geçti. İkinci seti de 19-25’lik skorla kazanan Ankara temsilcisi setlerde durumu 0-2’ye getirdi.

Karşılaşmanın üçüncü setinde Hatay Büyükşehir Belediyespor etkili oldu. Seti 25-23 kazanan ev sahibi, setlerde durumu 1-2’ye getirdi. Dördüncü sette de oyununu rakibine kabul ettiren Büyükşehirli voleybolcular, seti 25-17 kazandı ve setlerde durum 2-2’ye geldi.

Maçın kazananını belirleyecek olan tie-break seti de büyük çekişmeye sahne oldu. File önündeki oyunlarda hata yapmayan ve rakibini durdurmayı başaran Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 15-9, karşılaşmayı da 3-2 kazandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>