BİZ DİNLERE LAİKLİK TEMELİNDE BAKIYORUZ.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Vatan Partisi İskenderun belediye başkanı Beşir Baysoy, İskenderun Ortodoks Kilesi Vakfı başkanı Can Teymur ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Baysoy, bütün dinlere yaklaşımlarının laiklik ilkesi temelinde yaklaştıklarını bütün dinlere yaklaşımlarının ortak vatan, ortak millet temelinde baktıklarını ifade etti.

Baysoy, “Belediyelerin ibadethanelere yaklaşımımız eşit düzlemdedir. Belediyeler bütün ibadethanelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar içinde olmalıdır. Her dine inanlar bu vatanın evlatlarıdır, ortak millet temelinde yaklaşırlar. Bizim politikamız, şehrimizde yaşayan herkesin rahat etmesi, herkesin mutlu olmasına yönelik çalışmaları yürütmektir.” Dedi.

Vakıf başkanı Can Teymur, Vatan Partisini tanıdıklarını ve ziyaretten mutlu olduklarını belirterek, sizden kentimizle ilgili çözümler konusunda önerimiz olacaktır. “İskenderun kent içinde bir park sorunu yaşamaktadır. Sürücülerimiz arabalarını park edecek park bulmakta zorlanmaktadır. Bu hem zaman kaybı, hem de yakıt kaybıdır. Belediye başkanlarına önerim, öncelikle kentin trafik, park gibi sorunların çözülmesine ilişkin çözüm üretmeye yönelik projelerini bekliyoruz” dedi.

Baysoy, projelerinin içinde çok katlı, asansörlü otoparklar olduğunu belirterek, bu anlamda belediye başkanlığını aldığımızda verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. “Rantçı bir belediye değil, halkçı bir belediye yönetmeyi düşünüyoruz. Kentlerimizin önemli sorunları olduğunun bilincindeyiz. Bu anlamda işimiz kolay değil ama çözümlerimiz vardır. Halkımızın bize güvenmesini istiyoruz. Şimdiye dek gelen belediye başkanları çözümleri üretmek yerine, borç ve sorunlar bırakarak gitmişlerdir.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>