İSKENDERUN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DENİZCİLER’DE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

YOLLARA PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI YAPIYOR

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde yollara kilitli parke taşı döşemeye devam ediyor.

Denizciler Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2 nolu sağlık ocağı önünde yollara parke taşı döşeme çalışması yapıyor.

Ekipler Denizciler’de yeni açılan ve ihtiyaç duyulan tüm yollarda kilitli parke döşeyerek vatandaşları çamur ve toz sıkıntısından kurtarıyor.

HALKIMIZ TALEPLERİ ÖNEMLİ

Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Denizciler mahallesinde Fen İşleri ekiplerimiz son sürat çalışmalarına devam ediyor. Yeni yapılanmanın artmasıyla birlikte doğan yol ihtiyacını karşılamak için yol açtıklarını ve alt yapısı biten yollarda da vatandaşların mağdur olmaması adına kilitli parke döşeyerek toz ve çamurdan kurtarmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE EDİYORUZ

Başkan Seyfi Dingil,” Fen işleri ekiplerimiz tarafından yapılan yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından bölgede kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Muhtarımızdan, vatandaşlarımızdan ve kurumlarımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere ilettikleri sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun içinde elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz “diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>