EĞİTİM KURUMLARINA SAĞLIKLI VE GÜÇLÜ ALTYAPI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), vatandaşlardan gelen taleplerin yanı sıra eğitim öğretim kurumları, ibadethaneler, dernek ve kuruluşların altyapı eksikliklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Geleceğimizi şekillendiren öğrencilerimizin eğitim gördüğü okullara sağlıklı ve temiz içme suyu iletme adına çalışmaların devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, merkez ilçe Defne’ye bağlı Koçören Mahallesi’nde bulunan Şehit Serkan Talan Meslek ve Anadolu Lisesi’ne yeni içme suyu şebekesi döşendiğini belirtti.

Döşenen şebeke sayesinde yetersiz gelen içme suyunun güçlendirildiğini ve çalışma kapsamında 160 metre şebeke çekildiğini aktaran HATSU, 1 kepçe,1 kamyon ve 4 personelin yürüttüğü çalışma ile probleme çözüm geliştirildiğini kaydetti.

Eğitime ve eğitim kurumlarına yapılan hizmetlerden ötürü mahalle sakinleri ve okul çalışanları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile HATSU ekiplerine teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>