Türkiye Satranç Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Daban

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Gürcistan Batumi de Bir Yandan 43 . Dünya Satranç Olimpiyatları gerçekleşirken diğer taraftan da Dünya Satranç Federasyonu Başkan Seçimi Gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen FIDE Kongresin de Türkiye Satranç Federasyonu olarak Desteklediğimiz Ünlü Bürokrat (Rusya Federasyon Başkan Yardımcısı) Arkady DVARKOVICH Dünya Satranç Federasyonu Başkanı seçildi.

Yeni Dünya Satranç Federasyon Başkanımız Arkady Dvarkovich tarafından Dünya Satranç Federasyon As Başkanı olarak Türkiye Satranç Federasyonu Başkanımız Gülkız Tülay Hanım Atandı. Türkiye Satrancına Hayırlı uğurlu olsun.(Yeni Dönemde Türkiye Satranç Federasyonu Olarak Dünya Satranç Federasyonunda Daha Etkin Ve Güçlü Olacağız) Yine Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Yol Arkadaşım Özgür Solakoğlu ECU Genel Kurulu Tarafından FIDE EXECUTIVE Board a delege olarak seçildi. Ve 2017 Dünya Satranç Federasyonu Gazetecilik ödülünde En iyi Ulusal Federasyon Web Sitesi Ödülünü Türkiye Satranç Federasyonumuza verilmiştir. En kıymetlilerimiz A Mili Takım Sporcularımız olmazsa olmazlarımız sonuç ne olursa olsun Türkiye ye yakışır bir şekilde mücadele ettiler. Emeklerine yüreklerine sağlık. Ne Mutlu Türkiye mizi en güzel şekilde Temsil edebilmemize Gurur Duyduk. Başarı gelmiştir, tekrar gelebilir ve gelecektir de, Organizasyon yapılmıştır, tekrar yapılabilir yapılacaktır da Ama üzerinde şehitlerimizin kanlarıyla oluşan tekrarı oluşacak bir Vatan başka bir Türkiye Yok. Türkiye nin gücünü, varlığını, birliğini ve beraberliğini temsil eden herkese sonsuz teşekkürler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>