Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den AK Parti Hatay İl Başkanlığı’na Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Hatay İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı İbrahim GÜLER, AK Parti Hatay Milletvekilleri, Abdulkadir ÖZEL, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hacı Bayram Türkoğlu, Kadın Kolları, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları ve teşkilat mensupları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i karşıladı.
​AK Parti Hatay İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette teşkilat mensupları ile buluşan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, burada yaptığı konuşma da “uzun ve yorucu bir yolculuğun neferisiniz. İsimlere ve sıfatlara takılmadan gayret eden, mücadele veren, zamanından, ailesinden fedakarlık eden ‘bunu da kutlu davanın mensuplarıyız biz’ diye adlandırdığı için yapan ‘bu millet daha iyisine layık mücadele vermeli ve etmeliyiz’ diyen bu ortak paydada bir araya gelen siyasi akımın parçasıyız. Bu siyasi hareketin bir hikayesi bir öyküsü var, tıpkı her birimizin ayrı ayrı öyküleri olduğu gibi. Biz AK Parti kuruluşunu Malazgirt’te, hep ifade ettiğimiz gibi, Selahattin Eyyübi’nin Kudüs’ün kapısına dayandığında ki o surda, AK Parti siyasi hareketini, medeniyetin köklerinin atıldığı zamanlar da oralardan edindiğimiz izlenimlerle bizlere tevahhuş eden o köklü medeniyetin bize bıraktığı emanetle anlamlandırıyoruz” ifadelerine yer verdi.
​Gerçekleşen toplantının ardından Ana Kademe Kadın ve Gençlik Kolları da Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile bir araya geldi. Teşkilatlar adına AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e Satranç takımı takdim etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>