BİR ATATÜRK SEVDALISI DAHA BU DÜNYADAN GÖÇTÜ.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Mehmet Gökkan, Atatürk ve düşüncelerine her zaman ve her şart altında sadık kalan bir mücadele insanı olarak bu dünyadan göçtü.

Mehmet amca, kansere yenik düştü. İskenderun’da Gelişim hastanesinde bir hafta yattıktan sonra yakalandığı kanser illetine yenik düştü.

Vatan Partisi Kırıkhan ilçe başkanı Gönül Gökkan’ın babası Mehmet Gökkan, Gelişim hastanesinden alınarak, Hatay’ın Kırıkhan ilçede son yolculuğuna uğurlandı.

Vatan Partisi ilçe başkanı Gönül Gökkan “Babamı ve mücadele arkadaşımızı yetirdik” diyerek, üzüntülerini belirtti.

Mehmet Gökkan, Cumhuriyet mücadelesinde, bağımsızlık ve birlik mücadelesinde her zaman Kırıkhan’daki bütün mücadelelerin vazgeçilmez isimlerinden biriydi.

Mehmet Gökkan, Vatan Partisi üyesi ve birçok mücadelesinde yer alan isimlerdendi.

Mehmet Gökkan için, Kırıkhan ilçesi Kutlusoğuksu mahallesindeki evinin yanına taziye çadırı kuruldu. Gönül Gökkan ve ailesi bu taziye çadırında taziyelerini kabul ediyor.

Taziye çadırını Vatan Partisi il başkanı Yunus Özgür Yıldırım ve parti yöneticileri, Prof.Dr.Mehmet Yuva ziyaret ederek, Gönül Gökkan’a başsağlığı dilediler.

HÜSEYİN GÜLER

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>