HBB İLE REFÜJLER DAHA YEŞİL

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, kent genelinde ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kent estetiğine büyük önem veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın 15 ilçesinde kavşaklar, refüjler ve ana arterler olmak üzere şehrin dört bir yanına ağaçlandırma çalışmaları ile kenti estetiğine ayrı bir güzellik katıyor.

3532 METRE KARELİK ALANDA 450 ADET AĞAÇ DİKİLECEK

Defne ilçesi Harbiye Caddesi( Sinanlı Kavşağı ve Emniyet Müdürlüğü arasında kalan bölge)’nde ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarına başlayan HBB ekipleri, 2,5 km’lik refüjde 3532 metre karelik alanda defne ve süs eriği cinsinde 450 adet ağaç dikileceğini açıkladı.

Ağaç dikiminin yanı sıra refüj boyunca Gaura cinsi çalı bitkilerinin de dikileceğini belirten ekipler, çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgenin daha yeşil ve modern bir görünüm kazanacağını vurguladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>