İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk,BASIN BAYRAMINIZI KUTLARIM

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love


24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliği’ni ziyaret etti.
İskenderun Kaymakamı Recep Soyturk günün anlam ve önemini şu sözlerle dile getirdi: “24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir.
Günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız olarak kabul görmektedir. , Zor şartlarda ve büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla mesai kavramı gözetmeksizin, günün her saatinde fedakârca çalışan tüm basın emekçisi kardeşlerimizin; ilimiz ve ilçemizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ile ulusal haber ajansı temsilcilerimizin “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim dedi.

Amacımız Şartları En İyi Hale Getirmek 
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ve emekçi Medya mensupları adına çalışma şartlarını iyileştirmek adına konfedarasyon luk bazında çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Ziyarette Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, yönetim kurulu üyeleri Sedat İskenderoğlu, Sabriye Sönmez ve üyeleri hazır bulundular.
Basın Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Kemal İnce’de Asi Haberi ziyaret etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>