Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan KAYA, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

15 Temmuz 2016 her yönüyle şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu günü ülkemizin tarihine kara bir leke olarak geçirmek isteyen hainler, aziz milletimizin asil ve şanlı direnişiyle çok ağır bir cevap aldılar.

Yüce milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, demokratik düzenimize ve milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden hain darbe girişimine kalplerindeki iman gücü, vatan ve millet sevgisiyle karşı koymuştur.

O hain saldırı gecesi, Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu milli irade ve demokrasiye sahip çıkalım çağrısıyla milletimiz tek vücut olmuş, vatan uğrunda 249 şehidimiz canını feda edip, 2196 vatandaşımız gazilik mertebesine ulaşmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm şehit ve gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>