HGC’YE İSKENDERUN’DAN YENİ ÜYELER

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen İskenderun temsilcisi Asi Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret’e Pusula Gazetesi İmtiyaz sahibi Tamer Oğuz, Büyükşehir Gazetesi imtiyaz sahibi Işık Şener’de katılım gösterdiler..

Pusula Gazetesi ve Büyükşehir Gazetesi’nin HGC ye üyelik başvurularını’ da kabul eden Yetişen İskenderun Temsilciliğimiz aracılığı ile cemiyetimize yeni üyelerin katılımını sağlıyoruz diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Amacımız Hatay genelin de tüm çalışan Gazetecileri aile çatımız da bir araya getirebilmektir.

DAĞIN O TARAFI BU TARAFI YOK

BİRLİK KARDEŞLİK VE BARIŞ VAR

HGC Başkanı Ahmet Yetişen, konuşmasına şöyle devam etti: Yerel Basın zor koşullarda altında görevini sürdürmeye çalışıyor. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım mümkün olduğunca bu koşulların daha nasıl iyileştirilebilir gayreti içindeyiz.

Konfederasyon bazın da sürekli olarak yasaların sunmadığı ama bizlerin gündeme taşıdığı yerel basın ve iyileştirme mücadelemiz devam edecektir.

Amacımız yaptığımız kutsal mesleğin içinde yaşanan sıkıntıları en aza indirgeme gayretidir.

HGC ye katılım başvurusu yapan Tamer Oğuz ve Işık Şener de teşekkürlerini ileterek barış ve kardeşlik mesajlarına vurgu yaptılar….

ALTIN ADAM UĞUR FIRAT’A ZİYARET

HGC Başkanı Ahmet Yetişen Asi Haber Gazetesi İskenderun Temsilciliği ziyareti nin ardından Kuyumcular Odası Başkanı HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat’ı ziyaret etti.

Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret te gündeme dair konuşan Başkan Fırat: Hatay bir bütündür. Ayrışmaz tarihi niteliklere sahiptir. Coğrafyası ile de kardeşliğin ve mozaiklerin kaynaştığı yerdir. Bu nedenle Sn: Yetişen ’in birleştiren insanları yakınlaştıran çalışmalarını takdirle izliyor başarıları nın devamını diliyorum dedi.

Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır sözüne istinaden ziyaret Uğur Fırat’ın sembolik kahve takımı taktimi ile son buldu.

 

MAHMUT ŞENÖZ’ÜN MİSAFİRPERVERLİĞİ

Yetişen ‘in sonraki ziyareti Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, oldu. Şenöz Kafe’de samimi bir sohbet ortamın da gerçekleşen ziyaret ’de Mahmut Şenöz, yerel basını önemsediklerini dile getirdi. Gazeteciler toplumun aynasıdır. Günümüz koşulların da hızla ilerleyen Sosyal Medya olmasına rağmen bizler gerçek haberleri yerel basından takip ediyoruz. Bu nedenle çalışmalarınız da başarılar diliyorum dedi.

SULTAN DABAN, SADULLAH ASLAN VE TATLI SOHBETİ

 HGC Başkanı Ahmet Yetişen Sadullah Aslan, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ve Ak Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi. Üyesi Sultan Daban ile bir araya geldi. Tatlı yiyelim tatlı konuşalımın adresi künefe salonu oldu.

 

SES GAZETESİ ZİYARET

Son ziyaretini Ses Gazetesi’ne yapan Ahmet Yetişen, Ses Gazetesi Haber Müdürü Saadet Berkyürek ve Ses Gazetesi Muhabiri Akın Bodur ile de genel gündem konularını konuşmak üzere bir araya geldi. Sorunlar ve çözümleri noktasında gerçekleşen ziyaret iyi temenniler ile son buldu….

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>