BAŞKAN NEHİR ONURUMUZDUR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Mesai arkadaşları Başkan Nehir’i çiçeklerle karşıladı.

27 Haziran Çarşamba günü sabah saatlerinde Belediye hizmet binasına gelen Başkan Nehir’i kapıda karşılayan Belediye Başkan Yardımcıları,Birim müdürleri ,Belediye Personelleri çiçek takdim ederek ,geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”Kamu hizmetini icra eden yöneticiler kişilerin değil halkın menfaatlerini ön planda tutarak hizmetlerini kamuya mal etmekle yükümlüdürler. Bizler görevimizi icra ederken kamu menfaati yerine kişisel çıkarlarını önplanda tutan bazı insanların hedefi haline gelebiliyoruz.Medeni insanlar öfkelerini kontrol ederek, insanca dertlerini anlatmalıdır.Bana bu çirkin saldırıyı yapan şahsı tanımıyorum. Daha önce hiç karşılaşmadım. İnşallah bir daha böyle bi olay yaşanmaz. Toplumun,sizlerin,bu işe karşı duruş sergileyen insanların bu saldırıya karşı verdiği refleks değerlidir. Çünkü hepimizin başına gelebilecek bir hadisedir. O risk hepimiz için geçerlidir. Bugün bana ,yarın başkasına ,size,başka birilerine olabilir. Bu tür medeni olmayan ,haklıda olmayan haince yöntemlere yeniden tevessül edilmesine fırsat vermemek adına bu karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Ahraz Nural:”Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir onurumuzdur. Belediye Personelimiz ile birlikte başkanımızı karşılayarak, geçmiş olsun dileklerimizi yineledik. Belediye başkanımıza yapılan hain saldırıyı,saldırganı,azmettiricileri kınıyoruz. Hatay’ımızın ve Ülkemizin yüzakı siyasetçilerinden biri olan,dürüstlüğü,efendiliği,çalışkanlığıyla her zaman gurur duyduğumuz başkanımıza yapılan çirkin saldırı hepimize yapılmıştır. Halkın iradesine karşı yapılmıştır. Bu saldırılar Başkanımızı ve bizleri yıldıramayacaktır. Kamu görevimizi başkanımızın önderliğinde yerine getirerek,halkımızdan aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her daim Başkanımızın yanındayız.“dedi .

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>