CHP SAMANDAĞ GEÇMİŞ DÖNEM İLÇE BAŞKANI İBRAHİM AYDOĞAN VE YÖNETİMİ, BAŞKAN NEHİR’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e geçtiğimiz günlerde Tomruksuyu’ nda yapılan saldırı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor

CHP Samandağ önceki dönem İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan ve yönetimi Başkan Nehir’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Aydoğan; Samandağ Belediye tarihinde%83 rekor oyla seçilmiş ,halkın oylarıyla ve tevecühüyle seçilmiş bir belediye başkanına yapılan bu saldırı Samandağ toplumuna yapılmıştır. Bu saldırı varlığımıza, birlik ve beraberliğimize ve Samandağ’ın değerlerine yapılmış bir saldırıdır. Belediye başkanımız Mithat Nehir bu topluma mal olmuştur. Hepimizin Belediye Başkanıdır. Bu saldırıyı yapanları ve şiddet iklimini yaratanları,buna çanak tutanları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Mithat Nehir Başkanımız asla ve asla sahipsiz değildir.”dedi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:” CHP geçen dönem ilçe başkanımız İbrahim Aydoğan ve yönetim kurulu üyelerine, değerli dostlarıma,yoldaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim “dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>