AK Parti Hatay Milletvekili Adayları TÜMSİAD Hatay Şubesini Ziyaret Etti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Sn. Abdülkerim Güven ve Sn. Ecrin Nazlı İnan TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Hatay Milletvekil Adayı Sn. Abdülkerim Güven Sistemli ve Programlı seçim çalışmaları yaptıklarını Hatay’ın ve İskenderun ‘un sıkıntılarını çözmek için yol haritalarının hazır olduğunu bugüne kadar konuşulmuş fakat çözülmemiş sorunların hepsinin notlarında olduğunu ve bunların çözüme kavuşturacaklarını belirterek 15 Temmuzda demokrasisine sahip çıkmış Türk halkına gecelerini gündüzlerine kadarak hizmet etmenin bir borç olduğunu ifade etti. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarının Bölge Halkının sorunlarını en iyi tespit eden kurumlar olduğunu belirterek Halkımız bize görev verdiği andan itibaren Sivil Toplum Kuruluşları ile sık sık bir araya gelerek sorunların çözümünde ortak çalışmalar yapacaklarını belirterek Yeni sistemlerinde Milletvekillerinin kendi bölgelerinde iletişim ofisleri olacağını Ankara’ da görevli olmadıkları süreçlerde bölgelerinde bulunan ofislerde Bölge halkı ile bir araya gelerek sorunlara anında çözüm üreteceklerini ifade etti. Sn. Güven Devlet Desteklerinin halka ulaşmasını kolaylaştırıcı çalışmaları yaptıklarını ve bu konu üzerinde özellikle duracaklarını belirtti.

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren Bölge sorunları ile ilgili aldığı notları AK Parti Hatay Milletvekili Sn. Abdülkerim Güven’ e ileterek çözüm için üzerlerine düşen görevlere hazır olduklarını belirterek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>