LÜTFİ KAŞIKÇI, HATAY’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, 24 Haziran’da dört gün kalan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün Kırıkhan, Reyhanlı ve Hassa’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaşıkçı, halkın ilgi odağı oldu. Esnafın sofrasını paylaşan, vatandaşın hal hatırını soran ve hastanede yatan hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan MHP Hatay 1.sıra Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, bugüne kadar binlerce vatandaşlar bir araya geldi.

Hatay’ın her tarafını karış karış gezerek cumhur ittifakını anlatan Kaşıkçı, gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanıyor. MHP Hatay Milletvekili adayı listesinin, Hatay’daki diğer partilerin aday listesinin en iyisinin olduğunu söyleyen Kaşıkçı, “Biz 24 Haziran’da cumhurbaşkanlığı oyumuzu sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz. Milletimizden de rica ediyorum, 15 Temmuz’dan bu yana devletin ve milletinin yanında dik duran, eğilmeyen, bükülmeyen sayın Devlet Bahçeli’yi sevindirmek için milletvekilliğinde de MHP’ye oy vermeleridir. Çünkü MHP Hatay Milletvekili listesindeki kardeşlerim vatansever, bayrağına, milletine ve devletine sadık birer neferdir.” dedi.

MHP Hatay il başkanı Murat Adal, Ülkü Ocakları Hatay il başkanı Metin Taşçı, ilçe teşkilatları ile beraber yaptıkları çalışmalarla her yerde MHP’yi anlatan Kaşıkçı, 24 Haziran’da yapılacak seçimde çok iyi oy alacaklarını söyledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>