NELER OLUYOR BİZE ..!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Hırs ,İhtiras , açgözlülük , kıskançlık ,güç ,para ,bakın toplumun değişik katmanlarına, öyle sarmış ki dört yanımızı gözümüz birşey görmez olmuş desem sanırım pek de haksız sayılmam.

Haramla helal,suçla ceza,hak ile haksızlık ,sevgi ile kin,dost ve düşman ayrımı yapılamayan bir kavram kargaşası içinde ,entrikanın,strateji,menfaatin idol olarak algılandığı kimi zaman din ile imanın menfaatler uğruna karıştırılan bir dönem yaşadığımızı görüyorum.

Sanki önceden de böyle değilmiydi diyeceksiniz.! Evet önceden de belki daha da beteri vardı,tek farkı bu günkü gibi bu tür davrananlar, helal olsun deyip örnek gösterilen değil ,birgün belasını bulur denilenlerdi..

15 devlet yıkıp veya yıkılmasına göz yumanların yanında,16.devleti kurma cesareti,gücü kudreti bulanlar yattıkları yerden acaba eyvah diyorlar mıdır..!

Onlar; ‘’Bu milletin kahramanları kadar ,hainleri de vardır’’ boşuna dememişler. Neyse bizde onları ALLAH ıslah etsin deyip geçelim.

Ama hala kurtarılabilecek olanlar varsa bir tavsiyemiz olsun..

Gidin Bakın…

Bir sabah saat 07 de bir devlet hastanesinin bahçesinde oturun,rengi,ırkı,dini,sıfatı,makamı,genci ihtiyarı, çocuğu, kadını erkeği,yüzlerine bakıp, acılarını anlamaya,gözlerine bakıp düşündüklerini çözmeye çalışın..

Göreceğiniz şey..En büyük zenginliğin sağlık olduğudur.

Saat 10 da kalkın şehitliğe gidin evladını,erkeğini vatan için , bir kahpe kurşunla kaybeden anaların,babaların kardeşlerin acılarını görüp…

Sevdiklerini kaybetmenin telafisi olmayan, en büyük acı olduğunu görün..

Öğle ve ikindiyi mezarlıkta geçirin,Ağlayarak dünyaya gelenlerin,ağlatarak giderken sarıldığı beyaz kefenin cebi olmadığını görün..

Eve dönüp kapıyı çaldığınızda gülen eşiniz ve çocuklarınızın gülen yüzü ile karşılaştığınızda ,sahip olduğunuz zenginliğin farkına varıp..

Hamdolsun ALLAH’ım demekten asla vazgeçmeyin.. Gören gözler,duyan kalpler yetiştirmek kendimize ve geleceğimize yapacağımız en büyük görevdir bunu iyi bilin…

Kalın sağlıcakla…

Günün Sözü: Kişi bu kahpe dünyaya tenezzül etti mi bala kapılmış sineğe döner…

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>