Ak Parti bir devrim gerçekleştirdi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Cengiz Yıldız, 15 yılda yapılan devrim niteliğindeki icraatlerin devamı için 24 Haziran’da vatandaşa büyük iş düştüğünü söyledi.

Ak Parti Hatay vekil adayı Cengiz Yıldız, Antakya Adıgüzel Mahallesi’nde Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin de iştirak ettiği programda seçmenleriyle buluştu.

Bir araya geldiği vatandaşların Kadir Gecesini ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını tebrik eden Yıldız, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra güçlü bir Türkiye, güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümetin seçimi için 24 Haziran’ın kritik bir tarih olduğunu belirtti.

‘BÖYLE BİR FIRSAT 100 YILDA BİR GELİR’

24 Haziran’ın sıradan bir seçim olmadığını belirten Yıldız; ‘100 yılda bir gelen bir seçimle karşı karşıyayız. Hak ve batılın mücadelesinde Hakk’ın safında yer alan milletin adamı sizden birisi olan size hizmeti dava edinen Sayın Cumhurbaşkanımızı tertemiz oylarınızla Başkan yapacağız inşallah. Arkasından da Ak Partimiz güçlü bir Hükümet kurmak için yeterli olacak vekil sayısıyla Meclise sokacağız. Çünkü tüm dünyada milyonlarca mazlum insan umudunu bize bağlamış durumda.’ Diye konuştu.

‘AK PARTİ BİR DEVRİM GERÇEKLEŞTİRDİ’

Bugüne kadar ki kazanımlarınızı kaybetmemek adına sandığa gidilmesi gerektiğini belirten Yıldız; Bizler her zaman istikrarın devamından yana olduk. Bizler Yıkım ittifakı değil bizler yapan üreten bu milletin hizmetkarı olmuş bir partiyiz.

Şöyle bir düşünün 2002’den 2018’e kadar bir devrim gerçekleştirdik. Temel hak ve özgürlüklerden, yapılan devasa projelerden büyük bir değişim geçirmişiz. İşte bunların devamı için istikrar için güçlü Türkiye için 24 Haziran’da sizlerin oylarına ihtiyacımız var.’ açıklamasında bulundu.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>