MHP, HALKLA KUCAKLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kaşıkçı: Cumhur İttifakı, Türkiye’nin önünü açacak

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, seçime az bir süre kala çalışmalarına ve halkla kucaklaşmaya devam ediyor. Narlıca Mahallesinde, MHP Antakya İlçe Başkanı Niyazi Öztürk’ün düzenlendiği programda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kaşıkçı, oradaki kalabalıkla tek tek selamlaştı.

Narlıca’da sevgi gösterisi ile karşılanan Kaşıkçı, iftarın ve yapılan duaların ardından vatandaşlara hitap etti. Konuşmasının başında cumhur ittifakını anlatan MHP Hatay Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, MHP ve Ak Parti’nin iş birliği ile ortaya çıkan ittifak ile 24 Haziran’da Türkiye’nin önünün açılacağını söyledi. Cumhur ittifakın milletin aklı olduğuna vurgu yapan Kaşıkçı, Türkiye üzerinden oynanan oyunları bozacak olan ittifakın ancak cumhur ittifakı olduğunu söyleyerek, “Biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuzu Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz.” Dedi.

Konuşmasında, milletvekilliği seçimine de değinen Kaşıkçı, MHP’nin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından devletine, milletine sahip çıktığını ve cumhurbaşkanının yanında durduğunu söyleyen Kaşıkçı, “O günden bugüne kadar Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP büyük sıkıntılar yaşadı. Artık hak ettiğini alma vaktidir. Milletvekilliği seçiminde, halkımızın helal oylarına talibiz.” İfadelerine yer verdi.

Narlıca’da Birlik Zamanı!

Yoğun katılımın olduğu iftar programında, Narlıcalı halkıyla bir araya gelen MHP Hatay Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, iftarı düzenleyen MHP Antakya İlçe Teşkilatı’na teşekkürlerini ifade etti. Narlıca Mahallesinde uzun süredir böyle birlikteliğin olmadığını söyleyen Lütfi Kaşıkçı, “Narlıca’da uzun süredir böyle bir birliktelik sağlayamıyorduk. Ama bugün burada, bu iftarda, bu sofrada bu birlikteliği sağladık. Biz bunu başardık. Allah’ın izniyle bunun devamının da geleceğine inanıyoruz” dedi.

Mecliste Güçlü Mhp Göreceksiniz!

Gerçekleştirdiği açıklamalarda Cumhur İttifakını vatandaşlarla paylaşan Lütfi Kaşıkçı, “Cumhur İttifakı nedir? Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 24’ünde Cumhurbaşkanı yapmak. Sayın Devlet Bahçeli’nin de 24’ünde, Mecliste güçlü bir şekilde olmasını sağlamak. Cumhur İttifakı budur. İnşallah mecliste güçlü bir MHP göreceksiniz” dedi.

Kaşıkçı’dan Mahalle Toplantısı

Narlıca Mahallesi programının ardından Kardeşler, İplikpazarı ve Biniciler Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen MHP Hatay Milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı, merak edilen soruları yanıtlayarak MHP’nin haklı davasını ve cumhur ittifakını anlattı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>