VATAN PARTİSİ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Vatan Partisi Hatay Milletvekili adaylarından Mustafa Bebek, İskenderun sanayi esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi ve partinin çözüm önerilerini anlattı.

Vatan Partisi’nin sanayi esnafı konusunda diğer siyasi partilerden farklı olarak, milli bir sanayi politikasının olduğunu söyledi.

Bebek, vergi reformu ile esnafı rahatlatacaklarını belirtti. “ Dar ve sabit gelirliler, ücretli ve maaşlılar, esnaf ve sanatkar üzerinde doğrudan ve dolaylı vergi, yükünü azaltmak, yatırımı özendirmek, istihdamı artırmak için vergi mevzuatı ülke ekonomisi ve milletlerarası ölçülere göre düzenlenecektir.” Bebek, yabancı sermayenin dolaşımına ilişkin ise şunları söyledi. “Yabancı sermayenin dolaşımı ve faaliyeti, milli ekonominin kalkınmasına katkıda bulunması şartına bağlanacaktır.” Dedi.

Bebek, esnafın” Nasıl bir çözüm yapacaksınız” sorusuna ise “Hızlı ve etkin yatırım programıyla, fabrikalar yurt düzeyine yayılacak, beş yıl içinde herkese iş sağlanacaktır. Halkın ihtiyaçlarını karşılayan, ileri teknoloji kullanan, kaliteli üretim yapan, yurtdışında yarışabilecek, milli sanayinin kurulmasına, kamu iktisadi kurumlarına öncülük edecektir. Tarım ürünlerini işleyen sanayi işletmelerinin kurulmasına önem verilerek, tarım ile sanayinin uyumlu gelişmesini sağlayacaktır.” Dedi.

Bebek, kendisinin sanayi alanında çalıştığını ve sanayi esnafının ve işçisinin sorunlarını yaşadığını, çözümünü de iyi bildiğini ifade etti. “Devlet olanaklarıyla, özel şirketleri ve mafyayı zenginleştiren teşvik siyasetlerine son verilecektir. Kamu kaynakları öncelikle kamu yatırımlarında kamu hizmetlerinde ve milli tarım ve sanayinin gelişmesinde kullanılacaktır.

Ara mallar ve yatırım malları üreten sanayi, birimleri ve küçük sanayi siteleri geliştirilecek, yeni teknolojilerle donatılacak, küçük ve orta ölçekli sanayi desteklenecek, iç Pazar genişletilecek, ekonomimiz ve güvenliğimiz dışa bağımlılıktan kurtulacaktır.” Dedi.

Mustafa Bebek, bunların yapılması için iktidar olmaları, halkın kendilerini tercih etmeleri ile mümkün olacağını, bunun için Vatan Partisini ve cumhurbaşkanı adayı Vatan Partisi genel başkanı Doğu Perinçek’e oy verilmesinin önemli olduğunu belirtti. Söylediklerinin laf değil, gerçekten söz olduğunu ifade etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>