KIRIKHAN’DA İÇME SUYU ŞEBEKESİ İHTİYACI KARŞILANIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), içmesuyu hattı olmayan ve eski olan noktaların ihtiyacını gidermek adına yeni şebeke çalışmaları gerçekleştirdiğini bildirdi.

Vatandaşlardan gelen talepler çalışmalar hazırladığını ve uyguladığını aktaran Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’ne yaşam kaynağımız olan içmesuyunu sağlıklı ve güçlü şekilde iletme adına yeni içmesuyu hattı döşendiğini bildirdi.

Su ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan çalışma kapsamında 300 metre yeni içme suyu hattının döşendiğini açıklayan HATSU, çalışma sayesinde birçok meskenin kanayan yarasına merhem olacaklarını vurguladı.

Mimar Sinan Mahallesi’ne çekilen yeni şebeke ile birçok meskenin su ihtiyacının karşılandığına dikkat çeken HATSU, teknik personel gözetiminde gerçekleşen çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 2 personelin görev aldığını kaydetti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>