DOĞUŞ OKULLARINDA MEZUNİYET HEYECANI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Özel Hatay Doğuş Okulları Aşağıokçular Kampüsü Kültür Salonunda düzenlenen mezuniyet töreni, Özel Hatay Doğuş Anadolu Lisesi ve Özel Hatay Doğuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezun öğrencilerinin geçit töreniyle başladı. Saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Doğuş Okulları Genel Müdürü Celal GÜNAY; mezun öğrencileri geleceğe hazır bir şekilde göndermenin gururuyla duygusal bir konuşma yaptı. Konuşmasında öğrencileri tebrik eden Celal GÜNAY; onları yetiştiren öğretmenlere, anne ve babalara teşekkür etti. Üniversite sınavı öncesi öğrencilere başarı dileklerini iletti. Yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle de öğrencilerin ve ailelerinin bayramını kutladı.

Mezuniyet töreninde 2017-2018 eğitim öğretim yılında okulu birincilikle bitiren öğrencilerin plaketleri ve başarı belgeleri Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal GÜLİSTAN tarafından verildi. İlçemizde, velilerin eğitime desteğinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal GÜLİSTAN, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Okulun geleneksel flama devir teslim töreninde, okulun flaması mezun öğrencilerin elinden 11. Sınıf öğrencilerine teslim edildi. Ardından Doğuş Okulları Yönetim Kurulu adına; Mine ABACI, Dr. Mehmet DÖNER ve Esra DÖNER ayrıca Doğuş okulları Genel Müdürü Celal GÜNAY, Özel Hatay Doğuş Anadolu Lisesi Müdürü Naci ARACI, Özel Hatay Doğuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adil DUREL ve sınıf öğretmenleri öğrencilere başarı belgelerini verdi.

Samimi bir ortamda coşkuyla geçen mezuniyet töreni keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>