Çalışkan: “Bu sefer Olacak 25 Haziran’da Saadet Mecliste”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

aadet Partisi Hatay Milletvekili adayları, İftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı’nın Antikya Restoran’da düzenlediği İftar programına Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Dr. Necmettin Çalışkan, Mustafa Eğe, Halil Çelik, Abdullah Aydın Demir, Atila Erol, Ramazan Öksüz, Mehmet Aydoğan, Uğur Ural, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Hamza Çalışkan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Hatay Radyo ve Televizyoncular Derneği Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Adaylar sırasıyla kendilerini tanıtan kısa bir konuşma yaptıktan sonra söz alan 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Necmettin Çalışkan basın mensuplarının Ramazan ayını tebrik ederek şunları söyledi;

Her yıl rutin basınla iftar programımızı planlamıştık ancak bu yıl farklı olarak ani bir baskın seçim kararıyla seçim arifesi manevi iklimde bir araya geldik. Saadet Partimizin adayları arasında ulusal gazeteci Hataylı arkadaşımız Abdullah Aydın Demir sizden biri olarak, yine bendeniz de bir gazeteci olarak desteklerinizi bekliyoruz.

SAADET PARTİSİ’NİN BARAJ SORUNU KALMADI

Yeni ittifak yasasıyla, millet ittifakı kurarak baraj sorununu ortadan kaldırdıklarını belirten Çalışkan, bundan böyle “en iyi sizsiniz adaylarınız dürüst ama baraj sorunu var” diyenlere artık baraj sorunu ortadan kalktığını belirletmek isterim. Bu ittifakın getirdiği bir güç olarak az sayıda seçim desteğiyle de milletvekili çıkarma şansı olacak. Oylar zayi olmayacak.  Böylece tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da iyi bir netice ile bu sefer 25 Haziran’da Saadet mecliste olacak” dedi.

Bu seçimde bir ilk olarak hem başkan hem parlamento için iki ayrı oy kullanılacağını hatırlatan Çalışkan, “halkımız umuyorum ki kendi içlerinden 24 saat kapsını çalabilecek her zaman halkın içinde olan adaylarımıza teveccüh gösterip en azından oylarından birini vereceklerelerdir. Hatay’da kangren haline gelmiş yılların ciddi sorunları var. Sahipsiz Hatay’a hep birlikte kardeşçe kamplaşmadan sahip çıkacağız. Bu sorunları çözecek olan Saadet Partisi olduğunu düşünüyoruz. Genel başkanımızın da bu konuda son zamanlarda ne kadar gündemde olduğunu kutuplaşmanın önüne geçerek, sorunlara yaklaşım ve çözüm önerileriyle bunu gösteriyor” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>